skip to Main Content
  • Sinds 1978
  • Betaalbare prijzen
  • Gratis opmeten
  • Montage & legservice

Gordijnrails

Wilt u uw nieuwe gordijn aan een gordijnrails ophangen? U kiest dan voor een praktische en betaalbare manier om uw gordijnen in the spotlights te laten staan. Bij een gordijnrails wordt uw gordijn namelijk aan kleine haakjes bevestigd. Deze haakjes worden tussen gordijnglijders, ook wel runners genoemd, gehangen. Als u bij ons een gordijnrails aanschaft, ontvangt u van ons zowel de runners, de plafondsteunen als de eindstoppen.

gordijnrails
plinten

Plinten

Wenst u uw nieuwe vloer af te werken met plinten? Plinten zijn zeer geschikt om de kier tussen uw vloer en wand sfeervol af te werken. Dit is niet alleen erg aantrekkelijk, maar ook ideaal om kabels en snoeren weg te werken en stofophopingen in de kieren te voorkomen. Tot slot laten plinten ruimtes een stuk ruimer en hoger lijken. Kortom, bekijk ons ruime assortiment aan plinten!

Onderhoudsmiddelen

Wilt u uw nieuwe vloer optimaal onderhouden? Neem dan een kijkje tussen onze onderhoudsmiddelen. Zo hebben wij voor Quick-Step laminaatvloeren complete Quick-Step reinigingssets. Hiermee kunt u uw vloer niet alleen grondig reinigen, maar ook perfect beschermen tegen vuil en vocht. Bovendien zorgen al onze onderhoudsmiddelen voor een verdieping van de kleur, een verhoging van de glans en een focus op het unieke karakter van uw vloer.

vloeronderhoud
laminaat

Ondervloeren

Wilt u de levensduur van uw vloer verhogen? Dan is het verstandig om via Anders Dan Anderen ondervloeren aan te schaffen. Onze ondervloeren zijn van een uitstekende kwaliteit. De ondervloeren die wij verkopen zijn hoogte besparend, geluiddempend, stabiliserend en dampdicht. Na plaatsing is de ondervloer niet meer zichtbaar, maar is het verschil zeker zichtbaar en hoorbaar. Onze specialisten helpen graag met het uitkiezen van de juiste ondervloeren

Profielen

Bij Anders Dan Anderen vindt u ook profielen om uw vloer op de juiste manier af te werken. De profielen zijn van een hoogwaardige kwaliteit. Ze zijn leverbaar in uiteenlopende kleuren en materialen. Bekijk ons assortiment en kies de profielen met de juiste afmetingen zodat ze perfect passen bij uw vloeren. Onze medewerkers helpen u graag met het uitkiezen van de juiste profielen.

laminaat
deurmatten

Entreematten

Entreematten vormen hét visitekaartje voor uw woning, kantoor of winkel. Ze geven direct een sfeervolle indruk en voorkomen het inlopen van zand, vuil en vocht. Hiermee verkleint u de kans op krassen, slijtage en andere beschadigingen aan uw vloer enorm. Wij bieden vele soorten en maten entreematten aan. Deze zijn allemaal van hoogwaardige kwaliteit. Voor elk pand en elk budget hebben wij geschikte entreematten.

Contact formulier
    Back To Top