skip to Main Content
  • Sinds 1978
  • Betaalbare prijzen
  • Gratis opmeten
  • Montage & legservice

Uw vloerenspecialist in de omgeving van Almere

Bent u op zoek naar een winkel met kwaliteitsvloeren in de omgeving Almere? Dan bent u aan het juiste adres bij Anders Dan Anderen Woninginrichting. Bij ons kunt u terecht wanneer u een nieuwe vinyl vloer, pvc vloer, marmoleum vloer, laminaat, tapijt of parket wenst. In onze outlet vindt u altijd de vloer die helemaal bij uw wensen aansluit. Tevens kunt u bij ons terecht wanneer u behoefte heeft aan een professionele legservice. Neem snel een kijkje bij ons ruime assortiment met tapijt, pvc, parket, laminaat en vinyl vanuit Almere.

Laminaat op maat

In onze winkel kunt u vloeren kopen van allerlei vooraanstaande merken. Wij bieden bijvoorbeeld QuickStep laminaat en parket in verschillende maten en kleuren. Zo vindt u altijd wel een soort QuickStep laminaat of parket dat helemaal aansluit bij uw wensen en behoeftes. Gaat u bijvoorbeeld voor een warme geborstelde donkerbruine kleur? Of wenst u uw woonkamer licht en fris te houden met een prachtige lichtbeige vloer? Wat uw wensen in Almere ook zijn. U kunt bij ons rekenen op vloeren van een uitstekende kwaliteit. Enkele voordelen van ons laminaat is dat het geluiddempend, onderhoudsarm, vochtbestendig en eenvoudig te leggen is. Natuurlijk kunt u ook het laminaat laten leggen door de vakmannen van onze professionele legservice.

Wij helpen u bij het maken van een keuze

Wij bieden niet alleen laminaat van het merk QuickStep. Bij ons kunt u namelijk ook laminaat vinden van mooie merken als Ambiant, Balterio, Berry Alloc, Beautifloor, Cleanfloor en Saffier. Voor welk merk kiest u in Almere? Ga bijvoorbeeld voor prachtig QuickStep laminaat. Bij ons kunt u vele lijnen van QuickStep laminaat verkrijgen. In onze winkel informeren wij u graag verder over de verschillende soorten QuickStep laminaat die wij verkopen. Tevens helpen wij u met het uitkiezen van de juiste vloer. Met onze grote kennis op het gebied van vloeren, kunnen wij u advies op maat bieden.

De voordelen van QuickStep laminaat of parket

QuickStep is een ontzettend populair merk op het gebied van laminaat en parket. Dat is natuurlijk niet voor niets. QuickStep is een merk dat zich focust op kwaliteit en innovatie. QuickStep was de eerste fabrikant die het speciale kliksysteem op de markt bracht. Hierdoor werd het heel makkelijk om laminaat te leggen. Een ander mooi voordeel van QuickStep is dat hun prachtige vloeren op een duurzame en milieuvriendelijke manier worden geproduceerd. Wij van Anders Dan Anderen Woninginrichting zijn ook Royal Partner van QuickStep, wat betekent dat wij u een installatiegarantie kunnen aanbieden. Tevens zijn wij Master Installer voor het merk Quick Step. Dit houdt in dat wij beschikken over de kennis en het vakmanschap om vinyl-, parket- en laminaatvloeren te leggen.

Geniet van een prachtige QuickStep parketvloer

Wenst u in Almere een prachtige parketvloer? Dan zit u bij ons helemaal goed. Bij ons vindt u altijd wel een parketvloer die aansluit bij uw wensen en vaak is ons parket ook nog in de aanbieding! Zo kunt u het gewenste parket aanschaffen tegen een zeer scherpe prijs. Wij verkopen in onze winkel onder andere parket van merken als QuickStep, Solidfloor en Calista. Geef uw wensen wat betreft uw nieuwe vloer aan ons door. In onze winkel helpen wij u dan graag met het zoeken. Heeft u in Almere niet de vaardigheden of tijd om uw parketvloer netjes te leggen? Dan kunt u ook onze legservice inschakelen. Hierbij ontvangt u ook nog een tweejarige installatiegarantie!

Een PVC vloer voor in Almere

Ook voor een mooie PVC vloer in Almere zit u bij ons helemaal goed. Wij hebben namelijk een uitgebreid assortiment met PVC vloeren in allerlei kleuren, patronen en maten. Het fijne aan PVC is dat het heel geluiddempend is en dat het ook geschikt is voor vloerverwarming. In onze winkel kunt u goedkoop een PVC vloer van bijvoorbeeld Berry Alloc, Novilon of QuickStep aanschaffen. Kies bijvoorbeeld voor een hippe betonlook vloer of ga voor een warme houtlook.

Bekijk in onze winkel het aanbod aan tapijt

Wilt u in Almere ‘s ochtends uit bed stappen en genieten van een heerlijke, zachte en warme vloer? Dan is tapijt misschien wat voor u! Ook bij Anders Dan Anderen vindt u tapijt van een uitstekende kwaliteit. Het tapijt is in vele kleuren en soorten te verkrijgen. Kies bijvoorbeeld voor warm en luxe hoogpolig tapijt. Of ga voor een strakke, robuuste en sterke vloerbedekking. Voor iedere ruimte of plek in uw pand of huis kunt u bij ons wel een tapijt vinden. Breng snel een bezoekje aan onze outlet winkel en kies voor het tapijt dat perfect past bij de rest van uw interieur.

Kies voor een isolerende vinyl vloer

Wilt u uw woning verrijken met een vinyl vloer? Ook dan kunt u vanuit Almere een bezoek brengen aan onze ruime winkel in Amsterdam. Vinyl is een veelzijdig product, dat in allerlei kleuren en patronen te verkrijgen is. Met vinyl heeft u ontzettend veel keuze uit verschillende dessins. Van effen, een metaalachtige uitstraling tot een houtlook, het is allemaal mogelijk. De vloeren isoleren heel goed en zijn gemakkelijk schoon te houden.

Een duurzame marmoleum vloer

Heeft u liever een marmoleum of linoleum vloer? Wij zijn uw partner. Marmoleum vloeren worden gemaakt van 100% natuurlijke materialen. Het is dus ook een heel duurzaam product. Op deze manier creëren ze een hele fijne leefomgeving. Net als de vinyl vloeren zijn marmoleum vloeren heel gemakkelijk in onderhoud. Het dessin op de vloer is door en door, waardoor krasjes door het gebruik bijna niet zichtbaar zijn.

Bezoek onze outlet vanuit Almere

Bent u benieuwd geworden naar onze winkel met goedkope vloeren met een uitstekende kwaliteit? Breng dan snel een bezoek vanuit Almere en ontdek de mogelijkheden. Voor meer informatie kunt u ook bellen naar 020-6156159. Natuurlijk kunt u ons ook altijd inschakelen voor onze vakkundige legservice. Wij komen dan graag in Almere het QuickStep laminaat, parket, tapijt, een marmoleum vloer, een PVC vloer of een vinyl vloer leggen die u wenst!

Back To Top