skip to Main Content
  • Sinds 1978
  • Betaalbare prijzen
  • Gratis opmeten
  • Montage & legservice

Besluit uw gewenste vloeren te kopen voor in Amstelveen

Bent u in Amstelveen op zoek naar een winkel in kwalitatieve vloeren? Maak een afspraak met Anders Dan Anderen Woninginrichting. Wij hebben allerhande vloeren in de aanbieding. Denk aan laminaat, parket, tapijt, een pvc vloer, een vinyl vloer en een marmoleum vloer. Naast dat wij een zeer ruim assortiment aan vloeren hebben, beschikken wij ook over een vakkundige legservice. Wilt u uw laminaat, parket, tapijt, vinyl of pvc niet zelf leggen? Schakel dan de specialisten van onze winkel in. Kortom, breng direct een bezoekje aan onze outlet en kom uw gewenste vloeren kopen voor in Amstelveen!

Ontdek ons aanbod in laminaat

Overweegt u uw woning of bedrijfspand in Amstelveen te verrijken met kwalitatief laminaat? Dan bent u bij onze outlet aan het juiste adres. In onze collectie vindt u laminaatvloeren van maar liefst zeven zeer diverse en bewezen merken, waaronder QuickStep laminaat. Omdat elk merk een ruime collectie heeft met diverse decors en kleuren, vindt u bij ons geheid uw gewenste laminaat. Laminaat heeft een natuurlijke en sfeervolle uitstraling. Ook is laminaat zeer onderhoudsarm, vochtbestendig, geluiddempend en zeer eenvoudig om te leggen. Beschikt u zelf niet over de kennis of middelen om het laminaat te leggen zoals u wenst? Schakel onze professionals dan in om het laminaat te leggen.

Kom meer te weten over de mogelijkheden in laminaat

Weet u nog niet precies welk soort laminaat het beste past in uw pand in Amstelveen? Laat u dan geheel vrijblijvend inspireren en adviseren door onze specialisten. Zij nemen u graag mee in de wereld van het laminaat. Zo tonen zij u in onze winkel graag welke merken wij zoal aanbieden. Kiest u straks misschien voor een Ambiant, Balterio, Beautifloor of Berry Alloc? Of wordt het toch Cleanfloor, Saffier of QuickStep laminaat? Zeker het laatste merk is erg populair. Dit komt omdat u hierbij van het beste van beide werelden geniet. QuickStep laminaat biedt vloeren van topkwaliteit voor zeer betaalbare prijzen. Kijk direct vanuit Amstelveen welk laminaat wij in de aanbieding hebben in onze outlet!

Kom meer te weten over QuickStep laminaat en parket

Graag vertellen wij u nog wat meer over QuickStep laminaat en parket. Deze fabrikant in vloeren stelt innovatie en kwaliteit altijd voorop. Dit geldt voor hun laminaat en voor hun parket. Deze standpunten ziet u op verschillende manieren terug in hun vloeren. Zo is QuickStep laminaat en QuickStep parket zeer milieuvriendelijk. Alle vloeren zijn op zeer duurzame wijze geproduceerd. Ook qua gebruiksvriendelijk loopt QuickStep voorop in de vloeren. Zij waren namelijk de eerste die vloeren met het eenvoudige kliksysteem op de markt brachten. Maar ook als u er zelf niets voor voelt uw QuickStep laminaat of parket eigenhandig te leggen, staan wij voor u klaar in Amstelveen.

Kies voor een parketvloer in Amstelveen

Gaat uw voorkeur in Amstelveen uit naar een parketvloer? Ook dan biedt onze winkel uitkomst. Wij hebben parket van Calista, Solidfloor en QuickStep parket in de aanbieding. Omdat u enorm veel verschillende stijlen, kleuren en decors bij ons kunt kopen, hebben wij voor elk interieur een geschikte parketvloer. Ook zorgt onze outlet ervoor dat er voor elk budget een juist parket te vinden is. Een ander voordeel is dat wij functioneren als uw allround partner in vloeren. Zo kunt u bij onze winkel niet alleen terecht voor uw gewenste parketvloer, u kunt deze ook door ons laten leggen. Geef, zodra u uw gewenste parket gaat kopen, direct aan dat u gebruik wenst te maken van onze vakkundige legservice. Dan plannen we meteen een dag en tijd in voor wanneer wij uw vloer komen leggen. U geniet dan bovendien van onze tweejarige installatiegarantie.

Laat ons een PVC vloer leggen in Amstelveen

Als u graag kiest voor comfortabele oplossingen, dan is het wellicht verstandig een PVC vloer te kopen. PVC is namelijk een soort kunststof. Hierdoor zijn deze vloeren zeer bewerkbaar en uiterst soepel. Tegelijkertijd is een PVC vloer tegenwoordig niet meer te onderscheiden van een echt houten of natuurstenen vloer. Vergeet ook niet dat een PVC vloer onderhoudsarm, geluiddempend en heel prettig om over te lopen is. Zijn dit wensen die u heeft voor uw woning of bedrijfspand in Amstelveen? Bezoek dan onze winkel. Wij hebben altijd diverse aantrekkelijke soorten PVC vloeren in de aanbieding staan! Want dat is misschien nog wel het mooiste van een PVC vloer: een PVC vloer kopen is niet duur!

Bekijk het aanbod aan tapijt in onze winkel

Zacht, maar toch sterk en robuust? Dat is tapijt. Wilt u uw pand in Amstelveen een strakke, egale doch warme uitstraling geven? Dan is het verstandig tapijt te kopen in onze outlet. Weet u welk soort tapijt u wenst? Een hoogpolig tapijt? Een lussentapijt? Of iets heel anders? Wat uw wensen ook zijn, in onze winkel hebben we gegarandeerd een passende variant. Ook in stijl en kleur, geniet u bij ons van een zeer ruime keuze. Wilt u uw woning of bedrijfspand in Amstelveen een kekke retro-look geven? Of bent u meer gecharmeerd van een royale, luxe uitstraling? Voor elk soort interieur is er een bepaald soort tapijt. Uiteraard zijn alle tapijten in onze winkel van hoogstaande kwaliteit.

Wordt het vinyl of marmoleum (linoleum)?

Bij onze winkel kunt u terecht voor een vinyl vloer, maar ook voor een marmoleum vloer. Vaak is het verschil tussen deze twee niet geheel duidelijk. Wij leggen het u graag uit. Besluit een vinyl vloer te kopen, als u een zeer stille vloer wenst. Een vinyl vloer is namelijk zeer geluiddempend, veerkrachtig, warm en eenvoudig in onderhoud. Een marmoleum vloer daarentegen staat juist bekend om zijn duurzame eigenschappen. Deze vloer bestaat namelijk voor het grootste deel uit lijnzaadolie. Bij de productie hiervan worden vlasplanten in plaats van pesticiden gebruikt. Kortom, geniet met een marmoleum vloer van de eigenschappen van een vinyl vloer én draag uw steentje bij aan een beter milieu.

Kom bij ons uw vloeren voor in Amstelveen kopen

Wilt u bij onze winkel vloeren kopen voor uw pand in Amstelveen? Breng dan direct een bezoekje of maak een afspraak via 020-6156159. Wij komen graag QuickStep laminaat of parket, een andere parketvloer, een PVC vloer, tapijt, een vinyl vloer of een marmoleum vloer in uw woning of bedrijfspand in Amstelveen leggen!

Back To Top