skip to Main Content
  • Sinds 1978
  • Betaalbare prijzen
  • Gratis opmeten
  • Montage & legservice

Vloeren kopen doet u dichtbij Badhoevedorp

Wilt u uw woning in Badhoevedorp verrijken met een pvc vloer, een marmoleum vloer, een vinyl vloer, laminaat, tapijt of parket? Kom naar Anders Dan Anderen Woninginrichting. Bij onze outlet staan vele vloeren in de aanbieding. Wat ons onderscheidt van andere zaken, is dat wij beschikken over een professionele legservice. U kunt uw gewenste vloeren dus direct laten leggen door ons. Natuurlijk mag u uw vloer ook zelf leggen. Laat ons u dan voorzien van tips over het leggen van laminaat, parket, pvc, vinyl of tapijt. Bekijk direct welke kwalitatieve doch betaalbare vloeren u kunt kopen bij ons voor in Badhoevedorp!

Bekijk de vele opties in laminaat

In onze outlet bieden we laminaatvloeren aan van maar liefst zeven vooraanstaande merken. Een daarvan is QuickStep laminaat. Heeft u al een bepaald merk, een specifieke kleur of een unieke afwerking voor het laminaat in Badhoevedorp in gedachten? Laat ons u vrijblijvend helpen het juiste laminaat voor uw woning of bedrijfspand te vinden. Wij wijzen u graag op de voordelen van laminaat. Zo staat het garant voor een sfeervolle look in uw interieur. Daarnaast is laminaat geluiddempend, vochtbestendig, onderhoudsarm en makkelijk te leggen. Wilt u het laminaat juist graag door ons laten leggen? Dan zorgen wij er graag voor dat uw gewenste laminaat perfect gelegd wordt.

Ontdek uw favoriete merk in laminaat

Denkt u dat het lastig is, het juiste laminaat te vinden voor uw woning of bedrijfspand in Badhoevedorp? Kom naar onze winkel, zodat wij u op uw gemak al ons laminaat kunnen tonen. Zo laten wij u graag de verschillen zien tussen de merken Saffier, Cleanfloor, Berry Alloc, Balterio, Ambiant, Beautifloor en QuickStep laminaat. Zeker over QuickStep laminaat kunnen we u veel vertellen. Deze laminaatvloeren combineren namelijk hoogstaande kwaliteit met voordelige prijzen. Het zal u dan ook niet verbazen dat wij deze vloeren veelvuldig mogen leggen in woningen en bedrijfspanden. Volgt u ook als tevreden bezitter van dit prachtige laminaat? Breng een bezoekje aan onze outlet vanuit Badhoevedorp en bekijk welk laminaat in de aanbieding staat!

Redenen om te kiezen voor QuickStep laminaat of parket

Wij wijzen u graag op de redenen waarom QuickStep laminaat en parket zo vaak gekozen wordt als mensen op zoek zijn naar geschikt laminaat en parket. Een eerste voordeel is dat QuickStep vloeren uiterst gebruiksvriendelijk zijn. Wist u bijvoorbeeld dat deze vloeren als eerste op de markt voorzien waren van het ingenieuze kliksysteem? U kunt uw vloer dus zelf leggen, als u dat wenst. Weet u nu al dat u uw nieuwe QuickStep laminaat of parket wilt laten leggen in Badhoevedorp? Maak dan gebruik van onze legservice. Een ander voordeel van QuickStep laminaat en QuickStep parket is dat deze milieuvriendelijke vloeren op een zeer duurzame wijze vervaardigd worden. Heeft u interesse in deze innovatieve en kwalitatieve vloeren? Breng een bezoek aan onze winkel.

Profiteer van de voordelen van een parketvloer in Badhoevedorp

Wilt u uw pand in Badhoevedorp verrijken met een parketvloer? Kijk dan snel wat onze outlet in de aanbieding heeft staan aan parket. U kunt parket kopen van Solidfloor, Calista en QuickStep parket in onze winkel. Omdat wij voor elk budget en voor elk interieur een passende variant hebben, kan iedereen bij ons een parketvloer kopen. Laat ons uw favoriete stijl, kleur en decor weten, zodat wij u kunnen helpen met het zoeken tussen al onze vloeren. De parketvloer die u wilt kopen, kunt u direct door ons laten leggen. Onze winkel levert namelijk een uiterst professionele legservice. Wat al helemaal mooi is, is dat u door te kiezen voor onze legservice, een mooie tweejarige installatiegarantie ontvangt!

Wilt u ons uw PVC vloer in Badhoevedorp laten leggen?

Overweegt u uw woning of bedrijfspand in Badhoevedorp te verrijken met een PVC vloer? Er staan meerdere mooie PVC vloeren in de aanbieding in onze winkel. Een PVC vloer kopen is namelijk ontzettend betaalbaar! En u hoeft hiervoor niets in te leveren op kwaliteit. Zo is een PVC vloer erg eenvoudig te onderhouden, heerlijk om op te lopen, geluiddempend en soepel. Dit komt omdat PVC een kunststofsoort is. Deze vloeren zijn daardoor zeer comfortabel en voor een prettig bedrag te kopen. Kunststof is namelijk lang niet zo duur als echt hout of natuursteen. Kortom, kies ook voor een voordelige vloer met de look van een echte houten of natuurstenen vloer!

Bekijk in onze winkel het aanbod aan tapijt

Wilt u uw interieur een complete make-over geven door deze te laten voorzien van tapijt? Kom naar onze winkel om een kwalitatief tapijt te kopen. Kies bijvoorbeeld voor een hoogpolig tapijt voor een chique en luxe sfeer in uw interieur. Of ga voor een hippe retro-look in Badhoevedorp met frisé tapijt of lussentapijt. Tapijt staat altijd garant voor een strakke, stoere doch warme look. Tapijt is namelijk enerzijds zeer sterk, anderzijds heel zacht. Vanuit onze outlet kunt u precies dat tapijt kopen, dat perfect past bij uw wensen en eisen. Kortom, wacht niet langer, maar breng direct een bezoekje aan onze winkel voor uw gewenste tapijt.

Wordt het marmoleum (linoleum) of vinyl?

Weet u nog niet precies of u een marmoleum vloer of juist een vinyl vloer wilt kopen? Laat de specialisten in onze winkel u dan meer vertellen over deze vloeren. Kies voor een marmoleum vloer als u het milieu een warm hart toedraagt. Deze duurzame vloeren bestaan namelijk grotendeels uit lijnzaadolie. Omdat lijnzaadolie vervaardigd wordt met vlasplanten en niet met pesticiden, is een marmoleum vloer zeer milieuvriendelijk. Een vinyl vloer staat bekend om zijn onderhoudsarme, soepele, warme en geluiddempende karakter. Besluit daarom een vinyl vloer te kopen als u behoefte heeft aan een zeer stille woon- of werkomgeving. En, bent u er al uit? Wordt het een duurzame marmoleum vloer of een geluiddempende vinyl vloer?

Welke vloer wilt u kopen in onze outlet voor in Badhoevedorp?

Breng een bezoekje aan onze winkel, als u een kwalitatieve doch betaalbare vloer wilt kopen voor in Badhoevedorp. Als u eerst meer informatie wenst, mag u bellen naar 020-6156159. Dus bent u op zoek naar een goede vloer? En wilt u deze vloer laten leggen door een vakkundige legservice? Dan zijn wij graag uw allround partner. Wij hebben voor uw woning of bedrijfspand in Badhoevedorp het juiste QuickStep laminaat, QuickStep parket, een andere parketvloer, tapijt, een marmoleum vloer, een PVC vloer of een vinyl vloer!

Back To Top