skip to Main Content
  • Sinds 1978
  • Betaalbare prijzen
  • Gratis opmeten
  • Montage & legservice

bedden

Bedden

Bekijk ons ruime assortiment aan bedden, als u op zoek bent naar een kwalitatief en comfortabel bed. Wij verkopen alleen de beste bedden. Wist u dat een mens maar liefst ⅓ deel van zijn of haar leven slaapt? Over een goed bed beschikken, is dus geen overbodige luxe! Wij hebben voor elke wens, elk lichaam en elke slaapkamer een geschikt bed. Bekijk direct ons aanbod aan bedden!

Boxsprings

Wilt u uw slaapcomfort zo optimaal mogelijk maken? Bekijk dan onze boxsprings. Een boxspring is net wat hoger dan een normaal bed. Daardoor is het erg eenvoudig om in en uit uw bed te stappen. Bovendien is de ventilatie in een boxspring – belangrijk voor een gezonde nachtrust – optimaal. Bij ons vindt u boxsprings in verschillende stijlen. Hierdoor hebben wij voor elke slaapkamer en elk budget een passend model.

boxspring

matras

Matrassen

Bent u op zoek naar een nieuw matras? Wij bieden matrassen voor elk bed, lichaam en budget aan. Voor een gezonde nachtrust is het erg belangrijk dat u beschikt over een goed matras. Een goed matras ondersteunt uw lichaam optimaal. Tegelijkertijd moet een matras niet te hard zijn. U wilt immers volledig kunnen ontspannen op bed. Wij adviseren u graag over ons aanbod in matrassen.

Kussens

Neem een kijkje tussen onze kwalitatieve kussens, als u op zoek bent naar een nieuw kussen. Onze kussens bieden een goede ondersteuning aan uw hoofd. Ook zorgen ze voor een gezonde en comfortabele lichaamshouding. In onze collectie treft u diverse kussens aan. Denk aan grote kussens, platte kussens, luxe kussens en kussens die goed helpen tegen snurken. Wij hebben kussens voor elke slaper en elk budget!

kussens

kasten

Kasten

Wilt u uw slaapkamer verrijken met een nieuwe kast? Bekijk ons veelzijdige aanbod aan kasten. Heeft u al een bepaalde voorkeur? Wij hebben kasten met schuifdeuren en draaideuren, kasten met spiegel of zonder spiegel en kasten met legplanken en roedes. Uiteraard is ook ons assortiment aan formaten, materialen en kleuren zeer groot en divers. Wij hebben voor elke slaapkamer en elk budget de mooiste kasten.

Beddengoed

Bent u op zoek naar kwalitatief en aantrekkelijk beddengoed? Bij ons vindt u kwaliteits dekbedovertrekken, hoeslakens en kussenslopen. Wij hebben voor elk bed en elk budget het juiste beddengoed. Laat u inspireren door alle verschillende prints, kleuren en materialen. Kies voor beddengoed dat uw slaapkamer transformeert tot precies die plek waar u graag van uw nachtrust geniet. Een verblijf waarin comfort, rust en evenwicht centraal staat.

beddengoed

Contact formulier
    Back To Top