skip to Main Content
  • Sinds 1978
  • Betaalbare prijzen
  • Gratis opmeten
  • Montage & legservice

Kom bij ons vloeren kopen voor in Diemen

Zoekt u in Diemen naar een winkel of outlet in vloeren? Kom langs bij Anders Dan Anderen Woninginrichting. Bij ons vindt u diverse vloeren in de aanbieding. Zo hebben wij laminaat, tapijt, parket, een vinyl vloer, een pvc vloer en een marmoleum vloer. Voor het laten leggen van deze vloeren, kunt u onze professionele legservice inschakelen. Natuurlijk mag u uw parket, laminaat, tapijt, pvc of vinyl ook zelf leggen. De specialisten van onze winkel geven u graag wat tips. Wanneer mogen wij u verwachten in onze outlet? Bij ons kunt u kwalitatieve en betaalbare vloeren kopen voor in Diemen!

Ontdek ons assortiment in laminaat

Wilt u uw woning of bedrijfspand in Diemen voorzien van kwalitatief laminaat? Breng dan een bezoekje aan onze outlet. Wij beschikken over laminaatvloeren van niets minder dan zeven zeer verschillende topmerken, zoals QuickStep laminaat. Elk merk heeft zo zijn eigen kleuren, decors en eigenschappen. Hierdoor hebben we ook voor uw interieur het juiste laminaat. Laminaat staat bekend om haar sfeervolle en natuurlijke uitstraling. Verder is laminaat geluiddempend, vochtbestendig, onderhoudsarm en makkelijk te leggen. Wilt u uw laminaat liever laten leggen? Schakel dan onze specialisten in voor het leggen van uw laminaat.

Kies uw favoriete merk in laminaat

Wij begrijpen het heel goed als u nog een beetje zoekende bent naar het juiste laminaat voor uw pand in Diemen. Schakel onze professionals daarom in voor vrijblijvende inspiratie en advies. Zij weten alles van laminaat. Laat hen u rondleiden in onze winkel. Zo kunnen zij u meer vertellen over de merken Beautifloor, Balterio, Berry Alloc, Ambiant, Saffier, Cleanfloor en QuickStep laminaat. Wij zoomen graag wat dieper in op QuickStep laminaat. Dit merk biedt u het beste van twee werelden. Deze vloeren zijn namelijk van topkwaliteit, maar ook nog eens erg goed betaalbaar! Breng een bezoekje aan onze outlet vanuit Diemen en ontdek welk laminaat nu in de aanbieding is!

Waarom kiezen voor QuickStep laminaat en parket?

QuickStep laminaat en parket combineert innovatie en kwaliteit op de beste manier. Het laminaat en het parket zijn niet voor niets zeer populair. De vloeren van de merken QuickStep laminaat en QuickStep parket zijn ten eerste zeer milieuvriendelijk. Al deze vloeren zijn vervaardigd op een uiterst duurzame manier. Daarnaast lopen de vloeren van QuickStep voorop qua gebruiksvriendelijkheid. Wist u bijvoorbeeld al dat de vloeren van dit merk als eerste voorzien waren van het eenvoudige kliksysteem? Maakt dit u niets uit, want wilt u uw QuickStep laminaat of parket niet zelf gaan leggen? Kies dan voor onze legservice in Diemen.

Ga voor een parketvloer in Diemen

Wenst u in Diemen een parketvloer? Kom ook dan naar onze winkel. In onze outlet is er voor elk budget een geschikt parket in de aanbieding. Bij ons vindt u parket van Solidfloor, Calista en QuickStep parket. Kortom, voor elk interieur kunt u bij ons een geschikte parketvloer kopen. Kies eerst uw gewenste stijl, decor en kleur. Wij zijn graag uw allround partner op het gebied van vloeren. Heeft u uw gewenste parketvloer gevonden? Dan kunt deze door ons laten leggen. Vergeet dus niet, als u parket gaat kopen, aan te geven dat u ook onze vakkundige legservice in wilt schakelen. Wij kiezen dan meteen een dag en tijd voor het leggen van uw vloer. U geniet dan bovendien een tweejarige installatiegarantie.

Schakel ons in voor het leggen van een PVC vloer in Diemen

Een PVC vloer kopen biedt uitkomst, als u houdt van comfortabele oplossingen. Deze vloeren zijn namelijk uiterst bewerkbaar en zeer soepel. Dat komt omdat PVC een soort kunststof is. Desondanks lijkt een PVC vloer als twee druppels water op een echte natuurstenen of houten vloer. Andere voordelen van een PVC vloer is dat deze geluiddempend, onderhoudsarm en fijn te belopen is. Heeft u deze wensen voor uw woning of bedrijfspand in Diemen? Kom dan naar onze winkel. Bij ons staan altijd meerdere mooie PVC vloeren in de aanbieding. En wat helemaal mooi is aan een PVC vloer: een PVC vloer kopen is absoluut niet duur!

Ontdek het aanbod aan tapijt in onze winkel

Kies voor tapijt als u uw pand in Diemen een warme, egale doch strakke look wilt geven. Tapijt is namelijk sterk en robuust, maar ook zacht. In onze outlet kunt u verschillende soorten tapijt kopen. Denk aan een lussentapijt, een hoogpolig tapijt en vele andere soorten. Welk soort tapijt heeft u in gedachten? Kom naar onze winkel om te kijken of wij hebben waar u naar op zoek bent. Wilt u uw woning of bedrijfspand in Diemen met een luxe, royale uitstraling verrijken? Of bent u toe aan een kekke retro-look in uw interieur? Wij hebben voor elke inrichting het juiste tapijt. En alle tapijten in onze winkel zijn uiteraard van hoogstaande kwaliteit!

Kent u het verschil al tussen vinyl en marmoleum (linoleum)?

Vaak wordt onze specialisten gevraagd naar het verschil tussen een vinyl vloer en een marmoleum vloer. Wij leggen u graag uit wat de eigenschappen van beide soorten vloeren zijn. Een vinyl vloer kopen, is verstandig als u behoefte aan een zeer stille vloer heeft. Een vinyl vloer is namelijk uiterst geluiddempend, maar ook onderhoudsarm, warm en veerkrachtig. De eigenschap die juist de marmoleum vloer kenmerkt, is dat deze zeer duurzaam is. Een van de bestanddelen van de marmoleum vloer is namelijk lijnzaadolie. Dit lijnzaad wordt gemaakt met vlasplanten en zonder pesticiden. Kortom, kies voor een marmoleum vloer als u de voordelen van een vinyl vloer wenst én wilt bijdragen aan een beter milieu.

Vloeren kopen voor in Diemen doet u bij ons

Breng een bezoekje aan onze winkel, als u vloeren wenst te kopen voor uw pand in Diemen. Kom direct langs of benader ons door te bellen naar 020-6156159. Voor het laten leggen van een kwalitatieve PVC vloer, een vinyl vloer, een marmoleum vloer, tapijt, QuickStep laminaat, QuickStep parket of een andere parketvloer in uw woning of bedrijfspand in Diemen, bent u bij ons aan het juiste adres!

Back To Top