skip to Main Content
  • Sinds 1978
  • Betaalbare prijzen
  • Gratis opmeten
  • Montage & legservice

Opmeet service

Opmeetservice

Of u nou nieuwe gordijnen of een nieuwe vloer wenst, wij bieden een gratis opmeetservice aan. Dit doen wij al sinds 1978. Maak een afspraak met ons. Dan meten we graag nauwkeurig op waar de vloer of de raamdecoratie straks mag worden gelegd of gemonteerd. Doordat wij de opmetingen zelf verrichten, kunnen wij uw gewenste product precies op maat maken. Kies ook voor onze gratis opmeetservice!

Legservice

Als u uw nieuwe vloer via ons aanschaft, dan profiteert u meteen van onze vakkundige (Quick-Step Master Installer) legservice. Koopt u meer dan 20m² laminaat (dat niet in de aanbieding is), met eenzelfde hoeveelheid aan ondervloer en plinten?

legservice

bezorgservice

Bezorgservice

Anders dan anderen beschikt over een professionele bezorgservice. Mocht u geen beschikking hebben over een busje of aanhangwagen bezorgen wij onze producten graag bij u thuis.

Montageservice

Ziet u het niet zitten zelf uw tapijt te leggen, uw laminaatvloer te installeren of uw nieuwe gordijnrails te monteren? Doe dan een beroep op onze montageservice. Wij bieden diverse klussen aan. Onze prijzen zijn laag, onze vakmensen volwaardig opgeleid en ervaren. U kunt onze montageservice ook inschakelen voor maatwerk. In dat geval brengen we eerst een bezoekje aan uw pand om opmetingen te verrichten.

montage

laminaat

Garantie

Anders Dan Anderen Woninginrichting biedt tot één jaar na de factuurdatum volledige garantie op de kosten van reparatie/vervanging, inclusief de vracht- en voorrijkosten. Na dit eerste jaar nemen we ⅔ deel hiervan voor onze rekening. Na het tweede jaar, tot het derde jaar ⅓ deel. Heeft u voor het leggen van uw laminaat onze Quick-Step Master Installer ingeschakeld? Dan ontvangt u daar levenslange garantie op.

Contact formulier
    Back To Top