skip to Main Content
  • Sinds 1978
  • Betaalbare prijzen
  • Gratis opmeten
  • Montage & legservice

gordijnen

Gordijnen

Bent u op zoek naar mooie gordijnen? Bij Anders Dan Anderen kunt u terecht voor verschillende soorten gordijnen. Denk aan vitrages, inbetweens vouwgordijnen, rolgordijnen, duorolgordijnen, jaloezieën, lamellen, raamdecoratie van topmerk Sunway, plissé gordijnen en shutters. Wij hebben voor elk interieur en elk budget passende gordijnen. Nodig ons uit voor een gratis opmeting. Zodra u uw favoriete gordijnen heeft gevonden, komen wij deze tegen een zeer betaalbare prijs monteren.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen bieden de ideale gulden middenweg tussen strakke lamellen en logge gordijnen. Met een vouwgordijn van ons kunt u nauwkeurig bepalen hoeveel licht en privacy u wenst in uw woning of kantoor. Wij verkopen vouwgordijnen in lichtdoorlatende en verduisterende varianten. Neem direct een kijkje tussen ons ruime aanbod in kleuren, stoffen en motieven. Vraag ook naar onze afwerkingsmogelijkheden. Wij maken uw gordijnen volledig op maat.

vouwgordijnen

duorolgordijnen

Duorolgordijnen

Duorolgordijnen vormen de perfecte combinatie van praktische jaloezieën en sfeervolle rolgordijnen. Omdat duorolgordijnen bestaan uit een dubbele stof, kunt u nauwkeurig bepalen hoeveel licht en inkijk u wenst in uw woning of kantoor. Een ander voordeel van duorolgordijnen is dat deze zeer isolerend werken. Bovendien staan ze erg aantrekkelijk in elk interieur. Bij ons kunt u uw gewenste duorolgordijnen in vrijwel elke kleur bestellen.

Rolgordijnen

Bent u op zoek naar mooie rolgordijnen? Wij maken transparante, semi-transparante en verduisterende rolgordijnen op maat. Wist u dat rolgordijnen ook geluiddempende en isolerende functies dragen? Onze rolgordijnen zorgen ervoor dat de kou buiten blijft en de warmte binnen. Deze raamdecoratie staat daarnaast bekend als een echte sfeermaker in elk interieur. Tot slot zijn onze rolgordijnen uiterst eenvoudig te bevestigen met het unieke bevestigingssysteem.

rolgordijnen

jaloezieen

Jaloezieën

Bij ons kunt u terecht voor diverse soorten jaloezieën. Denk aan horizontale en verticale varianten en aan jaloezieën van hout of kunststof. Dankzij dit ruime aanbod, hebben we voor iedere ruimte en voor elk budget een passende oplossing. Met onze jaloezieën kunt u precies uw gewenste hoeveelheid lichtinval bepalen. Doordat u de jaloezieën ook nog volledig kunt sluiten, creëert u uiterst eenvoudig optimale privacy.

Lamellen

Lamellen zijn verticaal hangende stroken. Dit maakt ze ideaal voor hoge ramen en bij schuifpuien. Schuift u het raam open? Dan schuift u de lamellen gewoon mee op. Onze lamellen zijn op verschillende manieren open en dicht te draaien. Zo kunt u precies bepalen hoeveel lichtinval en privacy u wenst. De mogelijkheden met lamellen zijn erg veelzijdig, terwijl de bediening ervan juist uiterst eenvoudig is.

lamellen

laminaat

Perfect Fit

Anders dan Anderen Woninginrichting biedt raamdecoratie van topmerk Perfect Fit aan. Deze systemen zijn zeer eenvoudig te monteren en ook weer te demonteren. Dit is erg handig voor bijvoorbeeld het schoonmaken van uw ramen. De raamdecoratie van Perfect Fit is zeer geschikt voor naar binnen draaiende ramen. Denk aan draaikiepramen en glazen deuren. De Perfect Fit systemen zijn onder te verdelen in Perfect-Click en Perfect-Tape.

Plissé

Plissé gordijnen kunnen op enorm veel verschillende manieren afgesteld worden. Dit type gordijnen kunt u namelijk niet alleen aan de onderzijde in hoogte verstellen, maar ook aan de bovenzijde! Op deze manier kunt u optimaal bepalen hoeveel privacy en lichtinval u wenst in uw woning of kantoor. In onze ruime collectie vindt u ook isolerende en zonwerende varianten. Waar gaat uw voorkeur naar uit?

laminaat

shutters

Shutters

Shutters vormen de perfecte combinatie tussen praktische jaloezieën en luxe luiken. Dit zorgt ervoor dat ze gelden als ware eyecatchers in huis. In onze ruime collectie treft u verschillende soorten shutters aan van hout en kunststof. De bediening van shutters is uiterst eenvoudig. In een enkele beweging bepaalt u hoeveel lichtinval en privacy u wenst. Laat ons u vrijblijvend adviseren en inspireren over uw mogelijkheden.

Contact formulier
    Back To Top