skip to Main Content
  • Sinds 1978
  • Betaalbare prijzen
  • Gratis opmeten
  • Montage & legservice

De vloeren winkel in de omgeving van Hoofddorp

Zoekt u in de omgeving van Hoofddorp een winkel waar u terecht kunt voor kwaliteitsvloeren met een scherpe prijs? Dan zit u helemaal goed bij Anders Dan Anderen Woninginrichting. In onze mooie winkel in Amsterdam vindt u allerlei soorten vloeren, zoals een vinyl vloer, pvc vloer, marmoleum vloer, laminaat, tapijt of parket. In onze outlet proberen wij een vloer voor u te vinden die helemaal aansluit bij uw wensen. Daarnaast kunt u op onze legservice rekenen wanneer u niet zelf de vloer wilt leggen. Breng snel een bezoekje aan onze ruime winkel en kies het tapijt, pvc, parket, laminaat of vinyl dat u in Hoofddorp wenst.

Echte kwaliteitsvloeren

Bij ons vindt u vloeren van de beste merken. Merken die echte kwaliteitsvloeren produceren. Kies bijvoorbeeld voor QuickStep laminaat of parket. De vloeren zijn beschikbaar in allerlei kleuren en maten. Dus wat uw wensen ook zijn, bij ons vindt u precies de vloer die u wenst. Ga bijvoorbeeld voor een moderne betonlook vloer. Breng een warme sfeer in huis met een donkere houtkleurige vloer. Of kies voor een strakke en lichte vloer met een Scandinavisch karakter. Met de juiste vloer kunt u uw interieur nog meer laten spreken. Heeft u behoefte aan hulp bij het uitkiezen van de juiste vloer? Wij staan u graag bij met advies op maat.

De voordelen van laminaat

Wilt u in Hoofddorp graag laminaat kopen? Dan heeft u bij ons de keuze uit vele merken. Ga bijvoorbeeld voor QuickStep laminaat of kies voor merken als Ambiant, Balterio, Berry Alloc, Beautifloor, Cleanfloor of Saffier. Welk merk u ook kiest, laminaat is een uitstekende keuze. Laminaat is geluiddempend, vochtbestendig, onderhoudsarm en ook nog heel gemakkelijk te leggen. Laat u het leggen van uw laminaat liever over aan een professional? Dan kunt u altijd de vakmensen van onze legservice inschakelen. Zij hebben binnen no time uw nieuwe QuickStep laminaat perfect gelegd.

Duurzaam QuickStep laminaat of parket

Een van de grootste en meest vooraanstaande merken die wij verkopen, is QuickStep. Wij bieden QuickStep laminaat en parket. Het merk is niet voor niets zo ontzettend populair. Het is een merk dat zich focust op kwaliteit en innovatie. QuickStep was ook de eerste fabrikant die het speciale kliksysteem produceerde. Dit was een echte doorbraak in de vloerenwereld. Met dit kliksysteem werd het heel eenvoudig om vloeren te leggen. Een ander punt waar zij veel mee bezig zijn, is duurzaamheid. Al het QuickStep laminaat en parket wordt op een duurzame en milieuvriendelijke manier geproduceerd. Anders Dan Anderen is ook een Royal Partner van QuickStep. Als royal partner kunnen wij u een installatiegarantie bieden. Naast Royal Partner zijn wij ook Master Installer. Dit betekent dat wij beschikken over de kennis en het vakmanschap om vinyl-, parket- en laminaatvloeren te leggen.

Laat uw prachtige QuickStep parketvloer leggen door onze legservice

In onze winkel vindt u prachtig parket van QuickStep, Solidfloor en Calista. De parketvloeren zijn van uitstekende kwaliteit. Parket is een verzamelnaam voor allerlei soorten hardhouten vloeren. Bij ons vindt u bijvoorbeeld prachtige parketvloeren van ruw, gerookt of wit eiken. De vloeren zijn geolied of juist mat. Er is bij ons altijd een parketvloer die aansluit bij uw wensen. Laat uw nieuwe eiken parketvloer in Hoofddorp leggen door een echte professional via onze legservice. Zo bent u zeker van een prachtig, strak resultaat waar u nog jaren plezier van heeft. Tevens ontvangt u dan een tweejarige installatiegarantie!

Profiteer van een PVC vloer in Hoofddorp

Gaat u in Hoofddorp liever voor een prachtige PVC vloer? Ook dan kunt u bij onze vloeren outlet in Amsterdam terecht. Wij bieden een uitgebreid assortiment met PVC vloeren in verschillende patronen, kleuren en maten. Enkele voordelen van een PVC vloer is dat hij zeer geluiddempend is en heel goed te combineren is met vloerverwarming. Bij ons vindt u PVC van Berry Alloc, Novilon of QuickStep. Wij horen graag wat u wensen zijn voor uw nieuwe PVC vloer.

Warmte en zachtheid met tapijt in Hoofddorp

Houdt u van de warmte en het zachte gevoel van een heerlijk tapijt in uw huis of pand in Hoofddorp? Wij helpen u graag met het uitzoeken van een tapijt dat helemaal aansluit met de rest van uw interieur. Of u nou gaat voor warm en luxe hoogpolig tapijt. Of dat u kiest voor sterk, robuust en strak tapijt. Bij ons kunt u altijd slagen voor een nieuwe vloerbedekking. Bezoek onze outlet en bekijk ons ruime assortiment. Hier kunt u volop inspiratie opdoen voor uw heerlijke, nieuwe tapijt.

Een isolerende vinyl vloer

Ook voor een goedkope vinyl vloer zit u bij ons helemaal goed. Wij hebben een ruim aanbod met verschillende soorten vinyl. Vinyl staat bekend als een zeer veelzijdig product, dat u in verschillende kleuren en patronen kunt kopen. Ook bij ons vindt u heel veel verschillende dessins. Vinyl is bijvoorbeeld te verkrijgen in strak effen en in een metaal- of houtlook. Een vinyl vloer kunt u heel gemakkelijk schoonhouden. Daarnaast isoleert dit type vloer heel goed.

De natuurlijke materialen van een marmoleum vloer

In plaats van vinyl kunt u ook gaan voor een marmoleum of linoleum vloer. Een groot voordeel van marmoleum vloeren is dat ze van 100% natuurlijke materialen worden gemaakt. Het is dus een heel duurzaam product. Dit type vloer zorgt voor een hele fijne leefomgeving in uw huis of pand. Net als de vinyl vloeren zijn marmoleum vloeren heel gemakkelijk schoon te houden. Het dessin van een marmoleum is door en door waardoor krasjes door het gebruik bijna niet zichtbaar zijn.

Bezoek onze winkel vanuit Hoofddorp

Heeft u interesse in een prachtige, goedkope vloer van een uitstekende kwaliteit? Bezoek dan snel onze outlet vanuit Hoofddorp en bekijk alle mogelijkheden. Heeft u behoefte aan meer informatie? Dan belt u naar 020-6156159 of u vult het online contactformulier in op onze website. Behoefte aan de hulp van onze vakkundige legservice? U kunt op onze hulp rekenen. Wij komen graag uw nieuwe QuickStep laminaat, parket, tapijt, een marmoleum vloer, een PVC vloer of een vinyl vloer leggen in Hoofddorp!

Back To Top