skip to Main Content
  • Sinds 1978
  • Betaalbare prijzen
  • Gratis opmeten
  • Montage & legservice

De vloeren winkel in de omgeving van Purmerend

Bent u in de omgeving van Purmerend op zoek naar een echte vloerenspecialist? Breng dan een bezoek aan de prachtige vloeren winkel van Anders Dan Anderen Woninginrichting in Amsterdam. Bij ons vindt u heel veel verschillende soorten vloeren. Bent u op zoek naar een vinyl vloer, pvc vloer, marmoleum vloer, laminaat, tapijt of parket? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! In onze outlet kunt u altijd een vloer vinden die helemaal aansluit bij uw wensen. Wilt u de uitgekozen vloer niet zelf leggen? Dan kunt u onze legservice inschakelen om de vloer vakkundig te laten leggen door een professional. Benieuwd geworden naar onze winkel? Breng een bezoek en kies het tapijt, pvc, parket, laminaat of vinyl dat u wenst voor in Purmerend.

Het adres voor echte kwaliteitsvloeren

In onze winkel vindt u vloeren van echte kwaliteitsmerken. Denk bijvoorbeeld aan QuickStep laminaat of parket. Deze merken hebben prachtige series geproduceerd met ieder zijn eigen kenmerken. Bij ons vindt u vloeren in heel veel verschillende kleuren, maten en patronen. Zo bieden wij bijvoorbeeld een vloer met een moderne betonlook. Kunt u kiezen voor een gezellige en warme sfeer in huis met een houtkleurige vloer. Of ziet u prachtige, strakke en lichte vloeren met een scandinavisch karakter. Met een vloer die past bij de rest van uw interieur, kunt u een prachtig geheel creëren. Wenst u de hulp van een echte vloerspecialist bij het uitzoeken van uw vloer? Dan kunt u in onze winkel genieten van advies op maat.

De vele voordelen van laminaat

Wenst u in Purmerend een nieuwe laminaatvloer? Dan zit u bij onze outlet helemaal goed. Wij verkopen laminaat van prachtige merken als Ambiant, Balterio, Berry Alloc, Beautifloor, Cleanfloor of Saffier. Maar natuurlijk kunt u ook kiezen voor echt QuickStep laminaat. Laminaat heeft als voordeel dat het geluiddempend is en dat het weinig onderhoud vraagt. Daarnaast is het bestendig tegen vocht en is het heel makkelijk te leggen. Heeft u niet de vaardigheden en kennis in huis om dit op de juiste manier te leggen? Dan kunt u natuurlijk ook onze professionele legservice inschakelen. Zij komen graag bij u langs in Purmerend om uw nieuwe QuickStep laminaat perfect te leggen. Zo heeft u nog jaren plezier van een prachtig strak resultaat!

Ga voor QuickStep laminaat of parket

Een merk dat u veel voorbij ziet komen bij ons, is QuickStep. QuickStep is een van de populairste en vooraanstaande merken op het gebied van vloeren. Wij verkopen bijvoorbeeld QuickStep laminaat en parket. Het merk staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en innovativiteit. Het was ook de eerste fabrikant die het speciale kliksysteem van laminaat op de markt bracht. In de vloerenwereld was dit een grote doorbraak. Tevens staat het merk bekend om zijn duurzame en milieuvriendelijke manier van produceren. Wij van Anders Dan Anderen zijn ook een Royal Partner van QuickStep. Als Royal Partner kunnen wij u een tweejarige installatiegarantie bieden. Ten slotte zijn wij benoemd als Master Installer door QuickStep. Wij beschikken dus over de kennis en het vakmanschap om vinyl-, parket- en laminaatvloeren te leggen.

Laat uw QuickStep parketvloer leggen door onze legservice

U kunt ook uw woning of pand in Purmerend verrijken met prachtig parket van QuickStep, Solidfloor of Calista. De parketvloeren die wij verkopen, zijn van een uitstekende kwaliteit. Parket is een verzamelnaam voor allerlei soorten hardhouten vloeren. Wij verkopen bijvoorbeeld parket van ruw, gerookt of wit eiken. Tevens heeft u de keuze uit een geoliede of juiste matte parketvloer. Wij horen graag wat uw wensen zijn wat betreft een nieuwe parketvloer. Tevens kunnen wij uw parket vakkundig leggen met onze legservice. U geniet dan van twee jaar installatiegarantie!

Kies voor een prachtige PVC vloer

Ook voor een mooie PVC vloer bent u bij ons aan het juiste adres. In onze outlet in Amsterdam hebben wij een ruime collectie met verschillende soorten PVC vloeren. U kunt hierbij variëren met patronen, kleuren en maten. Bekijk snel ons assortiment en misschien vindt u wel een mooie PVC vloer in de aanbieding. Voordelen van een PVC vloer is dat dit type vloer heel geluiddempend is. Daarnaast is het heel goed te combineren met vloerverwarming. Wij verkopen PVC vloeren van onder andere Berry Alloc, Novilon of QuickStep.

Gezelligheid en warmte met een tapijt in Purmerend

Bedek uw vloer met heerlijk warm en stijlvol tapijt, wanneer u houdt van gezelligheid en een huiselijk gevoel. In onze ruime collectie met tapijt vindt u heel veel verschillende kleuren en structuren. Breng een luxe gevoel in huis met warm, hoogpolig tapijt. Of kiest juist voor strak, robuust en modern tapijt met een korte lus. Voor iedere ruimte vindt u bij ons wel een passend tapijt. Bezoek vanuit Purmerend onze winkel en doe inspiratie op! Natuurlijk vertellen wij u daar ook meer over de verschillende voordelen van de tapijtsoorten.

Een vinyl vloer met een verrassend dessin

Kom onze winkel bezoeken om ons ruime aanbod met goedkoop vinyl te bekijken. Ondanks de scherpe prijs die u betaalt, is het vinyl van een uitstekende kwaliteit. Een ander groot voordeel is dat vinyl heel eenvoudig schoon te houden is. Daarnaast heeft het een isolerende werking. Vinyl staat bekend als een veelzijdig product dat in heel veel verschillende dessins te verkrijgen is. Wij horen graag welk dessin u wenst. Wilt u uw woning of pand uitbreiden met een strak, effen vinyl? Of gaat u toch voor een houtlook?

Een natuurlijke marmoleum vloer

Een alternatief voor vinyl is een linoleum of marmoleum vloer. Marmoleum vloeren zijn gemaakt van 100% natuurlijke materialen. Wanneer u kiest voor een marmoleum vloer, kunt u dus genieten van een hele fijne leefomgeving in uw huis of pand. Net als vinylvloeren zijn marmoleum vloeren heel gemakkelijk schoon te houden. Ten slotte heeft een marmoleum vloer een dessin dat door en door is. Hierdoor zijn beschadigingen door het gebruik bijna niet te zien zijn.

Neem contact op vanuit Purmerend

Wilt u meer te weten komen over de vloeren die wij verkopen? Dan kunt u online onze webshop bekijken of brengt u vanuit Purmerend een bezoek aan onze mooie winkel in Amsterdam. Heeft u behoefte aan meer informatie over onze producten? Dan neemt u contact met ons op via 020-6156159 of u vult het online contactformulier in op onze website. Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen, wanneer u behoefte heeft aan onze vakkundige legservice. Wij komen dan zo snel mogelijk uw nieuwe QuickStep laminaat, parket, tapijt, marmoleum vloer, PVC vloer of vinyl vloer leggen in Purmerend!

Back To Top