skip to Main Content
  • Sinds 1978
  • Betaalbare prijzen
  • Gratis opmeten
  • Montage & legservice

Uw Quick-Step laminaat in Amsterdam

Bij Anders Dan Anderen Woninginrichting vindt u een vloer voor elke smaak en elk budget. We bieden u alles wat nodig is om uw woning in te richten en/of op te knappen. Wij bieden daarom sinds 1978 voor ieder wat wils. We beschikken over een groot assortiment van onder andere gordijnen, zonwering, tapijt, bedden, matrassen en laminaat. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in vloeren en we bieden u dan ook een legservice tegen een scherpe prijs. Op het gebied van laminaat verkopen wij onder andere laminaat van Quick-Step: wij zijn Royal Partner & Master Installer van Quick-Step laminaat. Graag leggen we u uit wat dit betekent en wat u hier aan heeft.

Kies voor ons als Royal Partner & Master Installer van Quick-Step laminaat in Amsterdam

Anders Dan Anderen Woninginrichting is trotse Royal Partner & Master Installer van Quick-Step laminaat. Het laminaat van Quick-Step is erg milieuvriendelijk en staat bekend om het makkelijke kliksysteem, waardoor het erg makkelijk te leggen is in Amsterdam. Quick-Step hecht waarde aan kwaliteit en innovatie en als Royal Partner & Master Installer leggen wij uw vloer vakkundig bij u thuis. Ook bieden wij u een tweejarige installatiegarantie, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken en kunt genieten van uw nieuwe vloer in Amsterdam. Ook is de keuze in Quick-Step laminaat groot: het aanbod bestaat uit laminaat voor verschillende ruimtes. Denk hierbij aan laminaat voor vochtige ruimtes zoals badkamers.

Quick-Step laminaat kopen in onze outlet: de beste aanbiedingen

Bent u erg geïnteresseerd in Quick-Step laminaat als uw vloer in Amsterdam, maar vindt u het laminaat eigenlijk te duur? Neem dan eens een kijkje in onze outlet op de website! Veel Quick-Step laminaat wordt er voor een flinke korting per vierkante meter aangeboden. Hierdoor houdt u geld over voor bijvoorbeeld een goede ondervloer of voor goed vloergereedschap. Als u namelijk niet voor onze legservice kiest, moet u uw vloer zelf leggen. Om het maximale uit uw vloer te halen, is het belangrijk dat u de vloer goed legt. Begin bijvoorbeeld met het leggen van uw Quick-Step laminaat bij de langste muur en werk van links naar rechts. Maak stroken af en teken waar de laatste plank gesneden moet worden. Wij kunnen u verder vrijblijvend voorzien van dit soort tips en adviseren u graag bij het kiezen van het juiste laminaat in Amsterdam.

Laat u adviseren en kies de perfecte Quick-Step vloer in Amsterdam

Het uitkiezen van de juiste vloer is makkelijker gezegd dan gedaan. De kleur van het laminaat moet bijvoorbeeld niet te licht zijn, maar ook niet te donker. Dit zorgt ervoor dat de vloer wegvalt vergeleken met de rest van de kamer. We proberen u te inspireren en te informeren over onze kwalitatieve producten in combinatie met de laatste woontrends. Wij houden deze trends altijd goed in de gaten en passen deze trends toe op het advies dat we u verstrekken. Bent u helemaal niet van de trends? Ook daar luisteren we naar: we kijken goed naar uw huidige woonsituatie in of nabij Amsterdam en uw wensen en passen hier ons advies op aan.

Kom nu langs en koop uw Quick-Step laminaat bij ons in Amsterdam

Overtuigd van de kwaliteit en de vele voordelen van ons Quick-Step laminaat? Benieuwd naar hoe het laminaat in het echt oogt? Kom dan gerust langs in onze winkel aan de Johan Huizingalaan 154 – 156 in Amsterdam en we voorzien u graag van vrijblijvend advies. Liever telefonisch contact? Bel ons dan op 020-6156159 en we helpen u graag verder. U kunt naast Quick-Step laminaat ook bij ons terecht voor matrassen, gordijnen en zonwering. We hopen u tijdens uw bezoek te inspireren en kijken ernaar uit om uw woonwensen samen werkelijkheid te maken in Amsterdam!

Back To Top