skip to Main Content
  • Sinds 1978
  • Betaalbare prijzen
  • Gratis opmeten
  • Montage & legservice

Kom langs in Amsterdam voor uw Quick-Step parket

Bang dat geen enkel assortiment matcht met uw smaak? Of dat uw budget te laag is voor uw wensen? Kom dan eens langs bij Anders Dan Anderen Woninginrichting in Amsterdam. Wij bieden u alles wat u nodig heeft om uw woning in te richten en/of op te kunnen knappen. Vanaf 1978 hebben wij een breed assortiment in onze winkel en bieden wij voor ieder wat wils. Wij zijn gespecialiseerd in vloeren en hebben van het populaire merk Quick-Step zowel laminaat als parketvloeren. Wij zijn Royal Partner & Master Installer van Quick-Step parket en zijn hier erg trots op. Graag leggen we uit wat dit voor u betekent en welke voordelen hierbij komen kijken.

Royal Partner & Master Installer van Quick-Step parket in Amsterdam

Professionele titels kweken vaak vertrouwen, maar wij snappen dat u ook wilt weten wat het voor u betekent dat wij Royal Partner & Master Installer zijn van Quick-Step parket. Wij kunnen hierdoor uw vloer in Amsterdam op een betrouwbare en vakkundige manier bij u leggen. Bovendien kunnen wij u een tweejarige installatiegarantie bieden, waardoor u zich geen zorgen meer hoeft te maken en gegarandeerd bent van een prachtige vloer in Amsterdam. Daarnaast is Quick-step parket milieuvriendelijk en duurzaam: het hout dat voor de parketvloeren wordt gebruikt, wordt gekapt in bossen die duurzaam worden onderhouden. De parketvloeren van Quick-Step kunnen zwevend geplaatst worden of worden gelijmd. De vloeren zijn van hardhout en hebben dus een erg lange levensduur, ze zijn niet gevoelig voor slijtage door de laag olie of vernis die over het hout heen zit.

Koop goedkoop Quick-Step parket in onze outlet

Voor goede kwaliteit wordt helaas vaak ook een hogere prijs gevraagd. Om de kosten toch nog iets te verlagen, vindt u Quick-Step parket vaak in onze outlet! Er zijn veel aanbiedingen die per vierkante meter een korting geven op het parket. Hierdoor houdt u geld over voor wanneer u bijvoorbeeld besluit om uw parket vloer zelf te gaan leggen! Een goede ondervloer en goed vloergereedschap kost namelijk ook geld en is essentieel voor het goed kunnen leggen van Quick-Step parket. Ook adviseren we u graag verder bij het leggen van uw Quick-Step parket vloer. Het is namelijk goed om te weten dat u bij de langste muur moet beginnen met leggen en van links naar rechts moet werken. Graag voorzien wij u verder van tips als deze in onze winkel in Amsterdam.

We helpen u graag bij het kiezen van uw Quick-Step parketvloer in Amsterdam

Een vloer is de basis van elke kamer. Daarom is het erg lastig om een goede vloer te kiezen. Wanneer de vloer er namelijk eenmaal in ligt, is het moeilijk om dit nog aan te passen. En wanneer er bijvoorbeeld voor een te donkere tint is gekozen, kan dit de hele woonkamer negatief beïnvloeden. Daarom is het verstandig om u bij twijfel te laten adviseren door een professional. Onze medewerkers denken graag met u mee, proberen u te inspireren en te informeren over onze kwalitatieve producten in combinatie met de laatste woontrends. Deze trends passen we toe op uw huidige situatie in combinatie met uw eigen wensen, zodat er een modern eindresultaat gerealiseerd wordt.

Kom ons aanbod in Quick-Step parketvloeren bekijken in Amsterdam

Wilt u onze parketvloeren van Quick-Step graag in levende lijve aanschouwen? Dit snappen wij. Daarom nodigen we u ook van harte uit om een kijkje te komen nemen in onze winkel aan de Johan Huizingalaan 154 – 156 in Amsterdam. Heeft u liever telefonisch contact? Bel ons dan op 020-6156159 en we staan u graag te woord. We hopen dat we u binnenkort kunnen verwelkomen in onze winkel in Amsterdam!

Back To Top