skip to Main Content
  • Sinds 1978
  • Betaalbare prijzen
  • Gratis opmeten
  • Montage & legservice

Kom perfecte vloeren kopen nabij Uithoorn

Bezoek Anders Dan Anderen Woninginrichting als u op zoek bent naar een pvc vloer, een marmoleum vloer, een vinyl vloer, laminaat, parket of tapijt voor uw pand in Uithoorn. Wij hebben de mooiste vloeren in de aanbieding. Onze outlet biedt tevens een professionele legservice aan. Overweeg ook uw vloer door ons te laten leggen. Zelf leggen kan natuurlijk ook. Wilt u bij ons uw parket, tapijt, laminaat, pvc of vinyl vloeren kopen? Wij halen uw interieur in Uithoorn graag naar een hoger niveau met onze vloer!

Kies uw favoriete soort laminaat

Onze outlet verkoopt laminaatvloeren van zeven bewezen merken. Het zal u niet verbazen dat QuickStep laminaat daar tussen staat. Wat zijn uw wensen zijn qua merk, kleur, stijl en afwerking van het laminaat? Laat het ons weten, dan zorgen wij dat er straks een uitermate geschikt laminaat komt te liggen in Uithoorn. Laat ons u desgewenst meer vertellen over de vele voordelen van laminaat. We willen nu alvast met u delen dat laminaat zeer vochtbestendig, sfeervol, onderhoudsarm en geluiddempend is. Ook is laminaat uiterst eenvoudig te leggen. Als u hier niets voor voelt, kunt u uw laminaat ook door onze specialisten laten leggen. Zo weet u zeker dat uw laminaat vakkundig gelegd wordt.

Ontdek onze merken in laminaat

Kijkt u er tegenop een keuze te moeten maken uit al het laminaat in onze winkel? Maakt u zich geen zorgen. Wij zorgen dat u met precies dat laminaat terug naar Uithoorn gaat, dat aan al uw wensen en eisen voldoet. U kunt bij ons kiezen uit laminaatvloeren van de merken Ambiant, Saffier, Balterio, Cleanfloor, Berry Alloc, Beautifloor en QuickStep laminaat. Zeker de vloeren van QuickStep laminaat vormen de perfecte balans tussen kwaliteit en betaalbaarheid. Heeft u al een idee welk laminaat u wenst voor uw woning of bedrijfspand in Uithoorn? Bekijk alle vloeren in onze outlet en ontdek welk laminaat nu in de aanbieding staat!

Kom meer te weten over QuickStep laminaat

Veel mensen die onze winkel bezoeken voor laminaat of parket, gaan naar huis met QuickStep laminaat of parket. Dat is niet voor niets. QuickStep vloeren staan namelijk bekend om hun gebruiksvriendelijke karakter. Zo waren deze vloeren de eerste op de markt met het ingenieuze kliksysteem! Het zelfstandig leggen van deze vloeren, is dus eenvoudig gedaan in Uithoorn. U kunt uw nieuwe QuickStep laminaat of parket uiteraard ook gewoon door de specialisten van onze legservice laten leggen. Wat QuickStep laminaat en QuickStep parket verder bijzonder maakt, is dat deze vloeren zeer milieuvriendelijk gemaakt worden. Kortom, kies ook voor deze kwalitatieve, betaalbare en duurzame vloeren!

Dit zijn de voordelen van een parketvloer in Uithoorn

Overweegt u een parketvloer te kopen voor uw pand in Uithoorn? Wij hebben behoorlijk wat parket in de aanbieding in onze outlet. Wij verkopen parket van Calista, Solidfloor en QuickStep parket. In onze winkel vindt u parketvloeren voor elk budget en voor elk interieur. Geef aan ons door wat voor een parketvloer u wenst te kopen. Dan begeleiden wij u naar de juiste selectie vloeren. Weet u welke vloeren u bij ons wilt kopen? Overweeg dan meteen of u deze parketvloer door onze legservice wilt laten leggen. Dan wordt uw vloer perfect gelegd én geniet u van een tweejarige installatiegarantie! Kortom, kom bij ons uw favoriete parketvloer kopen!

Waarom een PVC vloer in Uithoorn laten leggen?

Wilt u een mooie PVC vloer kopen voor uw woning of bedrijfspand in Uithoorn? Kom naar onze winkel om te ontdekken welke PVC vloeren er nu in de aanbieding staan. Wist u al dat PVC een soort kunststof is? Hierdoor is een PVC vloer erg goed betaalbaar. Wat dit bijzonder maakt, is dat de kwaliteit juist erg hoog is. Zo zijn deze vloeren vrijwel niet te onderscheiden van een echte houten of natuurstenen vloer. Andere voordelen van een PVC vloer is dat deze onderhoudsarm, soepel, comfortabel en geluiddempend is. Dus, wenst u ook een prachtige, luxe vloer in Uithoorn, die u voor een voordelig bedrag kunt kopen? Kies voor een PVC vloer!

Bezoek onze winkel voor kwalitatief tapijt

Met tapijt kunt u uw interieur uiterst eenvoudig een ware make-over geven. Kom naar onze winkel om voor een lage prijs kwalitatief tapijt te kopen. Wij beschikken over diverse merken, kleuren en stijlen tapijt. Bent u er al uit of het bijvoorbeeld hoogpolig, frisé of lussentapijt wordt? Neem desnoods wat foto’s van uw interieur in Uithoorn mee naar onze outlet. Dan adviseren en inspireren wij u desgewenst naar passende opties. Tapijt biedt het beste van beide werelden. Het is enerzijds stoer en sterk, anderzijds zacht en warm. Wilt u graag weten welk tapijt u kunt kopen bij ons? Breng een bezoekje aan onze ruime winkel, zodat wij u rustig en zorgvuldig kunnen helpen aan het juiste tapijt.

Maak een keuze tussen marmoleum (linoleum) en vinyl

Weet u nog niet zeker of u een marmoleum vloer wilt kopen of dat u toch kiest voor een vinyl vloer? Laat ons u in onze winkel dan verder informeren over deze vloeren. We kunnen hier alvast wat belangrijke eigenschappen van deze vloeren onderstrepen. Zo wordt een marmoleum vloer grotendeels gemaakt van lijnzaadolie. De productie van deze lijnzaadolie, die gebeurt middels vlasplanten, wordt geheel zonder pesticiden verwezenlijkt. Hierdoor is een marmoleum vloer zeer milieuvriendelijk en duurzaam. Een vinyl vloer staat juist bekend als een warme, soepele, onderhoudsarme en geluiddempende vloer. Dus als u een stille woon- of werkomgeving wenst in Uithoorn, is een vinyl vloer kopen aan te raden. Kom naar onze winkel en ontdek meer over de marmoleum vloer en de vinyl vloer.

Bezoek onze outlet en kom een vloer kopen voor in Uithoorn

Breng vanuit Uithoorn een bezoekje aan onze winkel en kom een kwalitatieve doch betaalbare vloer kopen. Als u eerst meer informatie wenst, mag u bellen naar 020-6156159. Vergeet ook niet dat u uw ideale vloer door onze vakkundige legservice kunt laten leggen. Wij zijn immers graag uw allround partner. Wat denkt u? Ligt er straks een QuickStep laminaat, QuickStep parket, een andere parketvloer, een marmoleum vloer, een vinyl vloer, een PVC vloer of tapijt in Uithoorn?

Back To Top