skip to Main Content
  • Sinds 1978
  • Betaalbare prijzen
  • Gratis opmeten
  • Montage & legservice

laminaat-andersdan

Laminaat

In onze winkel vindt u een ruim assortiment aan kwalitatief laminaat. We bieden onder andere de volgende laminaat merken: Quick Step, Ambiant en Balterio. Wij zijn Royal Partner & Master Installer en leggen de laminaatvloer vakkundig bij u thuis. Inmeten is gratis en daarnaast bieden we 2 jaar installatiegarantie.

Parket

Wanneer u op zoek bent naar een mooie sfeervolle parketvloer, bent u bij ons aan het juiste adres. We bieden o.a. de kwaliteitsmerken Quick Step en Solidfloor. Kom eens langs in onze winkel in Amsterdam om ons volledig aanbod parketvloeren te bekijken.

parketvloer

pvcvloer

Pvc

Wilt u een sfeervolle vloer die makkelijk te leggen is? Kies dan voor een PVC vloer. De vloer is bijna niet te onderscheiden van een houten of stenen vloer. PVC is geschikt voor vloerverwarming, past zich snel aan de temperatuur in de kamer aan en is geluidsdempend. Maak gebruik van onze vakkundige legservice wanneer u het niet ziet zitten om de vloer zelf te leggen.

Vinyl

Wilt u een vloer die simpel in onderhoud is en goed isoleert? Kies dan voor een mooie Vinyl vloer. Dit type vloeren is beschikbaar in vele verschillende ontwerpen, of u nu een houtlook wit of juist een stenen uitstraling, alles is mogelijk. Vinyl is daarbij ook erg duurzaam en waterdicht. We hebben al vele jaren ervaring in het verkopen en leggen van allerlei vloeren. Voor deskundig advies kunt u altijd contact opnemen of langs komen in onze winkel.

vinyl

Tapijt desso

Tapijt

Bent u op zoek naar een geschikt tapijt dat goed samen gaat met uw interieur? Bij Anders dan Anderen Woninginrichting hebben we een groot assortiment aan merken tapijt voor u! Denk hiebij aan: Bonaparte, Parade, Belakos, Desso, Willard en nog meer.  Vraag informatie aan of maak meteen een afspraak om eens in onze winkel te komen kijken.

Vloeren van elk gewenst materiaal in Amsterdam

Bent u woonachtig in Amsterdam en op zoek naar een nieuwe vloer? Kom dan eens een kijkje nemen bij Anders Dan Anderen Woninginrichting in Amsterdam. Wij hebben voor ieder wat wils en hebben verschillende soorten vloeren in onze winkel: laminaat, parket, PVC, tapijt, vinyl, marmoleum, maar ook vloerkleden en tapijt tegels behoren tot ons assortiment. Daarnaast bieden wij een legservice aan, zodat u uw uitgekozen vloer door ons kunt laten leggen en niet op zoek hoeft naar een andere partner voor deze klus in Amsterdam.

Royal partner & Master Installer van Quick-Step vloeren in Amsterdam

Anders Dan Anderen Woninginrichting is trotse Royal Partner van Quick-Step en tevens Master Installer! Quick-Step is een grote fabrikant in de vloeren sector en stelt kwaliteit en innovatie voorop. Vloeren van Quick-Step zijn milieuvriendelijk, omdat het hout op een duurzame manier is geproduceerd. Maar wat zijn nou precies Quick-Step vloeren? En wat heeft u aan het feit dat wij Royal Partner & Master Installer zijn? Wij kunnen hierdoor uw vloer in Amsterdam op een betrouwbare en vakkundige manier bij u leggen. Bovendien kunnen wij u een tweejarige installatiegarantie bieden, waardoor u zich geen zorgen meer hoeft te maken en gegarandeerd bent van een prachtige vloer in Amsterdam.

Laat ons meedenken en kies de juiste vloer in Amsterdam

Het kiezen van de juiste vloer is soms nog best lastig, met zoveel soorten vloeren. Daarom voorzien wij u graag van vrijblijvend advies en denken we met u mee op basis van uw wensen en uw huidige woonsituatie. We proberen u te inspireren en informeren over kwalitatieve producten en de laatste woontrends. Houdt u van een strakke en moderne inrichting, of bijvoorbeeld van een knusse inrichting? En wenst u wat meer kleur, of vindt u het juist te druk? Ook dan kan een vloer een groot verschil maken. Zelfs als u uitgekeken bent op uw meubels: met het kopen van een nieuwe vloer in de juiste kleur kunt u uw meubels en accessoires zo een nieuw leven inblazen in Amsterdam.

Profiteer van aanbiedingen in onze outlet in Amsterdam

Ook wanneer u op zoek bent naar een goede aanbieding, omdat u bijvoorbeeld minder te besteden heeft of niet veel uit wilt geven aan een nieuwe vloer, bent u bij Anders Dan Anderen aan het juiste adres. In onze outlet vindt u veel vloeren die afgeprijsd zijn per vierkante meter. Heeft u een scherpe aanbieding gezien, maar weet u niet heel goed of u de goede maten heeft gemeten? Dan komen wij gratis bij u meten in Amsterdam! Ook adviseren we u daarnaast graag over het leggen van een vloer wanneer u niet gebruik wilt maken van onze legservice. Denk hierbij aan het kopen van de juiste ondervloer en het halen van het juiste vloergereedschap om de vloer makkelijk te kunnen leggen. Wanneer u namelijk door onze aanbiedingen heeft kunnen besparen op uw vloer in Amsterdam, kunt u gemakkelijker overige benodigdheden voor uw vloer kopen!

Neem contact met ons op vanuit Amsterdam

Heeft u vragen over bijvoorbeeld ons assortiment of wenst u professioneel advies? Bel ons dan gerust via 020-6156159 en we staan u graag te woord. Komt u liever naar onze winkel om onze vloeren in het echt te bewonderen en een van onze medewerkers te kunnen spreken? Dan heten wij u van harte welkom aan de Johan Huizingalaan 154 – 156 in Amsterdam om u te adviseren over onder andere onze vloeren. Bent u naast een vloer nog ergens anders naar op zoek? Dan kunt u bij ons ook onder andere terecht voor matrassen, gordijnen en zonwering in Amsterdam. We kijken uit naar uw bezoek!

Contact formulier
    Back To Top