MARMOLEUM

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Koop uw marmoleum vloer bij Anders Dan Anderen Woninginrichting

Voor alles op het gebied van wonen bent u bij Anders Dan Anderen Woninginrichting aan het juiste adres. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in vloeren van verschillende materialen. We bieden u onder andere vloeren van laminaat, PVC, vinyl, parket en tapijt. Ook hebben wij een groot assortiment van marmoleum vloeren die u kunt komen bewonderen in onze winkel in Amsterdam. Heeft u een vloer gevonden en wilt u die graag gelegd hebben? Ook dan zit u bij ons helemaal goed. Met onze legservice hoeft u zich nergens druk om te maken en bent u in een mum van tijd de gelukkige eigenaar van een gloednieuwe vloer die voor jaren mee zal gaan.

Kies voor een marmoleum vloer in Amsterdam en draag bij aan het milieu

Bent u van plan om iets duurzamer te gaan leven, maar weet u niet zo goed hoe? U bent al milieubewuster bezig wanneer u voor een marmoleum vloer kiest. Marmoleum is namelijk een zeer duurzame materiaal soort, omdat de vloeren grotendeels uit lijnzaadolie bestaan. Lijnzaadolie wordt vervaardigd met vlasplanten en niet met pesticiden, waardoor marmoleum zeer milieuvriendelijk is. Vraag een van onze medewerkers in de winkel gerust om meer toelichting, zij weten veel over marmoleum vloeren. Twijfelt u over de maten van de ruimte waar uw marmoleum vloer zal komen te liggen? Geen paniek, wij komen de ruimte graag opmeten om u daarna te kunnen helpen met het bestellen van uw marmoleum vloer met de juiste maten.

Een nieuwe vloer aanschaffen? Onze professionals helpen met de styling

Heeft u meubels die qua kleur zijn afgestemd op de kleur van uw vloer? Maar bent u toch echt toe aan iets nieuws? Dan hoeft u niet per se uw interieur compleet te veranderen. Kies bijvoorbeeld voor een marmoleum vloer in een andere kleur en laat een van onze medewerkers nadenken over hoe de nieuwe vloer toch kan matchen met uw interieur. Door kleine aanpassingen in bijvoorbeeld woonaccessoires, in dezelfde kleur als uw marmoleum vloer, creëert u een samenhangend geheel. Samen met u kijken we naar uw woonsituatie en proberen we u vervolgens te inspireren met de laatste woontrends. Hierdoor raakt u niet snel uitgekeken op uw woonkamer omdat de accessoires zijn afgestemd op de laatste trends.

Kies voor een goedkope marmoleum vloer uit onze outlet

Wanneer u een nieuwe vloer wilt aanschaffen, maar hier niet bepaald het budget voor hebt, dan biedt onze outlet wellicht de oplossing voor u. U vindt hier verschillende scherpe aanbiedingen, zoals flink afgeprijsde marmoleum vloeren. De vloeren zijn per vierkante meter afgeprijsd. Hierdoor houdt u geld over voor bijvoorbeeld leuke woonaccessoires of voor vloergereedschap voor het leggen van de vloer. Wij benadelen u namelijk niet wanneer u niet kiest voor onze legservice. Integendeel: we voorzien u graag van de beste tips, zodat het leggen van uw marmoleum vloer vlekkeloos zal verlopen! Kom eens langs in de winkel. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Neem contact op of kom langs in onze winkel in Amsterdam

Wij raden u aan om langs te komen in onze winkel aan de Johan Huizingalaan 154 - 156, zodat u onder andere onze vloeren kunt bewonderen en onze medewerkers u direct kunnen voorzien van informatie en advies. Heeft u geen tijd of behoefte om langs te komen, maar zit u wel met vragen over bijvoorbeeld onze voorraad of onze voorwaarden? Bel ons dan op 020-6156159 en we staan u graag te woord. Kies voor Anders Dan Anderen Woninginrichting wanneer u graag een extra stukje service wenst voor, tijdens en na uw aankoop. We kijken ernaar uit om u van harte welkom te heten in onze winkel in Amsterdam en u te helpen met het uitzoeken van uw nieuwe marmoleum vloer!