TAPIJT

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Koop uw tapijt bij Anders Dan Anderen in Amsterdam: voor ieder wat wils

Bij Anders Dan Anderen Woninginrichting in Amsterdam kunt u terecht voor bijna alles op het gebied van wonen en interieur. We hebben voor ieder wat wils en zijn onder andere gespecialiseerd in vloeren. Zo vindt u bij ons laminaat, parket, PVC, vinyl, marmoleum en tapijt. We verkopen tapijt onder andere in de vorm van tapijttegels in vele kleuren, materialen en soorten. Bent u op zoek naar tapijt, maar ook naar iemand om het voor u te leggen? Maak dan gebruik van onze legservice!

Kies voor tapijt in Amsterdam en wij leggen het voor u

Heeft u voor tapijt gekozen? Wij snappen deze keuze volledig. Tapijt is een gezellige, knusse en zachte ondervloer die uw woning meteen een huiselijke sfeer geeft. Ziet u dit al helemaal voor zich en heeft u geen zin om het tapijt zelf te leggen? Kies dan voor onze legservice en geniet binnen een mum van tijd van uw nieuwe tapijt. Wij adviseren u ten eerste op basis van uw woonsituatie en helpen u bij de aankoopbeslissing. Vervolgens leggen we het tapijt bij u thuis voor een scherpe prijs en geniet u binnen de kortste keren van uw nieuwe tapijt! Weet u niet helemaal zeker of u de maten goed heeft opgemeten? Wij komen uw vloer graag voor u opmeten, zodat u zeker weet dat uw tapijt de goede afmetingen heeft.

Toe aan iets nieuws? Kies tapijt met kleur en wij helpen u met de styling

Wanneer u klaar bent met bijvoorbeeld uw woonkamer of u zich niet meer thuis voelt en toe bent aan iets nieuws, dan biedt een nieuwe vloer wellicht wel de oplossing. Spring in het diepe en kies tapijt met een vernieuwende en frisse kleur! Wij helpen u vervolgens met de styling van uw woonruimte door u te inspireren en te informeren over onze kwalitatieve producten. We passen de laatste woontrends toe op uw woning en zorgen zo voor een modern en fris eindresultaat waar u weer jaren mee vooruit kunt in Amsterdam. Denk hierbij aan het combineren van leuke woonaccessoires in de kleuren van uw meubels en uw nieuwe vloer, om zo een mooi geheel te creëren.

Profiteer van onze aanbiedingen: scoor uw tapijt in onze outlet

Wanneer u geen zin heeft om veel aan een nieuwe vloer uit te geven, maar wel toe bent aan iets anders, dan is onze outlet de oplossing voor u. In deze outlet is veel afgeprijsd tapijt te vinden, dat per vierkante meter voor een scherpe prijs van u kan zijn. Doordat u geld bespaart op uw tapijt, kunt u dit besteden aan bijvoorbeeld leuke woonaccessoires of aan goed vloergereedschap. Wanneer u namelijk geen gebruik maakt van onze legservice, dan kunt u met goed vloergereedschap zelf uw tapijt leggen! We adviseren u in de winkel graag over hoe u uw tapijt het beste kunt leggen, dus kom gerust bij ons langs.

Profiteer van vrijblijvend advies: kom langs voor uw tapijt in Amsterdam

Anders Dan Anderen Woninginrichting is er voor al uw wensen op het gebied van tapijt. Heeft u naast tapijt nog iets anders nodig? U kunt bij ons onder andere terecht voor matrassen, gordijnen en zonwering. Wij voorzien u graag van vrijblijvend advies over uw woonsituatie: kom langs in onze winkel aan de Johan Huizingalaan 154 - 156 in Amsterdam en we zijn benieuwd naar uw wensen. Voor vragen van algemene aard over bijvoorbeeld onze winkelvoorraad kunt u bellen naar 020-6156159 en we helpen u graag verder. We zien u hopelijk graag snel in Amsterdam!