skip to Main Content
  • Sinds 1978
  • Betaalbare prijzen
  • Gratis opmeten
  • Montage & legservice

Perfecte vloeren kopen doet u nabij Weesp

Kom naar Anders Dan Anderen Woninginrichting als u uw woning in Weesp wilt verrijken met laminaat, parket, een pvc vloer, een marmoleum vloer, een vinyl vloer of tapijt. Bezoek onze outlet om te ontdekken welke vloeren in de aanbieding staan. Bespreek anders ook al meteen uw wensen met onze professionele legservice. Inderdaad, u kunt uw gewenste vloeren door ons laten leggen. U mag uw vloer uiteraard ook zelf leggen. Wenst u eerst wat tips te ontvangen over het leggen van pvc, vinyl, laminaat, parket of tapijt? Kom bij ons uw vloeren kopen en geniet straks van een prachtig resultaat in Weesp!

Maak een bewuste keuze in laminaat

In onze outlet vindt u laminaatvloeren van de zeven beste merken. Uiteraard mag QuickStep laminaat daar niet tussen ontbreken. Laat ons weten wat uw wensen zijn qua merk, kleur en stijl laminaat. Neem desnoods foto’s mee van uw inrichting in Weesp. Dan helpen wij u graag aan passend laminaat. Ook wijzen wij u graag op de vele voordelen van laminaat. Denk aan de sfeervolle uitstraling, de vochtbestendigheid, het onderhoudsarme karakter en het feit dat laminaat geluiddempend is. Ook is het zeer eenvoudig te leggen. Maar u kunt het laminaat natuurlijk ook gewoon door ons laten leggen. Dan bent u ervan verzekerd dat uw laminaat perfect gelegd wordt.

Ontdek uw favoriete merk in laminaat

Het kan best lastig zijn, een definitieve keuze maken uit al ons laminaat. Bezoek daarom vanuit Weesp onze winkel. Dan kunt u al ons laminaat met eigen ogen zien en met eigen handen aanvoelen. Wij verkopen laminaatvloeren van de merken Saffier, Balterio, Ambiant, Cleanfloor, Berry Alloc, Beautifloor en QuickStep laminaat. De meest populaire hiervan is QuickStep laminaat. Deze vloeren zijn goed betaalbaar én van zeer hoogstaande kwaliteit. Wenst u ook deze vloeren in uw woning of bedrijfspand in Weesp? Bekijk dit laminaat dan in onze outlet. Wie weet hebben we dit laminaat net in de aanbieding staan!

Waarom QuickStep laminaat en parket zo populair is

Als mensen ons aangeven op zoek te zijn laminaat of parket, vertrekken ze een tijdje later vaak naar huis met QuickStep laminaat of parket. Wij leggen u graag uit waarom. QuickStep vloeren zijn ten eerste zeer gebruiksvriendelijk. Deze vloeren beschikten niet voor niet als eerste op de markt van het ingenieuze kliksysteem! U kunt deze vloeren dus makkelijk zelf leggen in Weesp. Maar uiteraard mag u uw nieuwe QuickStep laminaat of parket ook door ons laten leggen. Wij beschikken namelijk over een legservice. Een tweede belangrijk voordeel van QuickStep laminaat en QuickStep parket, is dat deze vloeren uiterst duurzaam geproduceerd worden. Kortom, kom naar onze winkel voor kwalitatieve, betaalbare en milieuvriendelijke vloeren!

Ontdek de voordelen van een parketvloer in Weesp

Wilt u een parketvloer aanschaffen voor uw pand in Weesp? In onze outlet staat veel parket in de aanbieding. Bij ons kunt u parket kopen van Calista, Solidfloor en QuickStep parket. Onze winkel verkoopt voor elk interieur en voor elk budget prachtige opties. Wat voor een parketvloer wilt u kopen? Wij tonen u graag al onze vloeren. Heeft u uw gewenste merk, kleur en afwerking gevonden? Dan kunt u uw gewenste parketvloer direct door ons laten leggen. Naast dat u bij ons vloeren kunt kopen, bieden we namelijk ook een professionele legservice aan. Bovendien ontvangt u via deze legservice automatisch een tweejarige installatiegarantie! Kortom, kom vandaag nog uw favoriete parketvloer kopen!

Overweeg uw PVC vloer in Weesp te laten leggen

Bent u op zoek naar een mooie PVC vloer voor uw woning of bedrijfspand in Weesp? In onze winkel staan diverse PVC vloeren in de aanbieding. Wist u dat een PVC vloer kopen u sowieso nooit veel hoeft te kosten? Deze vloeren van topkwaliteit zijn namelijk zeer betaalbaar! Ze zijn niet te onderscheiden van echt hout of steen, maar veel betaalbaarder. Daarnaast is een PVC vloer comfortabel, onderhoudsarm, soepel en geluiddempend. Deze eigenschappen draagt PVC, omdat het een soort kunststof is. Een kunststof vloer kopen, is lang niet zo prijzig als een houten of natuurstenen vloer. Toch beschikt u straks over een prachtige vloer, met een luxe, strakke en professionele uitstraling!

Bekijk het aanbod aan tapijt in onze winkel

Wist u dat u met tapijt uw interieur een ware make-over kunt geven? In onze winkel kunt voor een lage prijs het beste tapijt kopen. Weet u naar welke stijl u op zoek bent? Hoogpolig tapijt bijvoorbeeld? Voor een luxe en chique sfeer in uw interieur? Of bent u op zoek naar frisé tapijt of lussen? Om een hippe retro-look in Weesp te realiseren? Waar u ook voor kiest, tapijt is stoer en strak, doch warm. Enerzijds is tapijt namelijk een zeer sterke en egale vloerbedekking, anders is het erg rustig en zacht. Weet u nog niet welk tapijt u wilt kopen? Bekijk uw opties in onze outlet. Wij heten u van harte welkom in onze winkel en helpen u graag aan het juiste tapijt.

Twijfelt u tussen marmoleum (linoleum) en vinyl?

Wilt u een marmoleum vloer kopen? Of wordt het toch een vinyl vloer? Twijfelt u tussen deze twee vloeren? Kom dan naar onze winkel. Wij vertellen u graag meer over deze vloeren. Een marmoleum vloer wordt gemaakt van lijnzaadolie. Dit maakt van deze vloer de meest milieuvriendelijke en duurzame optie. Ook worden de bestanddelen van een vloer marmoleum geheel zonder pesticiden gekweekt. Kiest u voor een vinyl vloer? Dan kiest u voor warme, soepele, onderhoudsarme en geluiddempende vloer. Een vinyl vloer kopen levert u een stille woon- of werkomgeving in Weesp op. Breng een bezoekje aan onze winkel en kies uw ideale marmoleum vloer of vinyl vloer uit.

Kom bij onze outlet een vloer kopen voor in Weesp

Kom vanuit Weesp naar onze winkel om een kwalitatieve doch betaalbare vloer te kopen. Voor meer informatie mag u bellen naar 020-6156159. Uw gewenste vloer kunt u uiteraard laten leggen door onze vakkundige legservice. Dit maakt van ons uw allround partner. Wij zorgen er graag voor dat er straks prachtig QuickStep laminaat, QuickStep parket, een andere parketvloer, een PVC vloer, een marmoleum vloer, een vinyl vloer of tapijt ligt in Weesp!

Back To Top