skip to Main Content
  • Sinds 1978
  • Betaalbare prijzen
  • Gratis opmeten
  • Montage & legservice

Vloeren kopen kan dichtbij Zaandam

Zoekt u naar een winkel of outlet in vloeren nabij Zaandam? Anders Dan Anderen Woninginrichting heeft diverse vloeren in de aanbieding. Heeft u interesse in een pvc vloer, een vinyl vloer, een marmoleum vloer, laminaat, tapijt of parket? Kom bij ons langs. Schakel anders ook meteen onze professionele legservice in voor het leggen van deze vloeren. Laten leggen is natuurlijk niet nodig. Wij geven u in onze outlet graag wat tips over hoe u uw gewenste parket, laminaat, pvc, vinyl of tapijt zelfstandig kunt leggen. Kortom, kom bij ons kwalitatieve en betaalbare vloeren kopen voor in Zaandam!

Bekijk de mogelijkheden in laminaat

In onze outlet treft u laminaatvloeren van de zeven beste merken aan, waaronder QuickStep laminaat. Bij ons vindt u dus ook kwalitatief laminaat voor uw woning of bedrijfspand in Zaandam. Heeft u al een bepaalde kleur, een decor of een afwerking in gedachten? Wij helpen u graag het juiste laminaat voor uw interieur te vinden. Laminaat zorgt voor een erg sfeervolle uitstraling. Niet geheel onbelangrijk verder is dat laminaat zeer geluiddempend, onderhoudsarm, vochtbestendig een eenvoudig te leggen is. U heeft die klus dus zo geklaard. Maar ook als u uw laminaat liever wilt laten leggen, staan onze specialisten voor u klaar. Ga direct bij ons op zoek naar uw favoriete laminaat!

Kies uw favoriete merk in laminaat

Het juiste laminaat voor uw pand in Zaandam vinden, kan nog best een pittige opgave zijn. Daarom staan onze professionals altijd voor u klaar in onze winkel, om u te voorzien van vrijblijvende inspiratie en advies over laminaat. Vraag hen naar meer informatie over de merken Saffier, Cleanfloor, Ambiant, Balterio, Berry Alloc, Beautifloor en QuickStep laminaat. Zeker QuickStep laminaat behoort tot de topmerken. Het geeft u namelijk het beste van twee werelden. Enerzijds zijn deze vloeren van topkwaliteit, anderzijds opmerkelijk betaalbaar! Deze laminaatvloeren worden niet voor niets al jaren geïnstalleerd in ontelbaar veel woningen. Kortom, kom vanuit Zaandam naar onze outlet. Wij hebben ook nu prachtig laminaat in de aanbieding!

Kom meer te weten over QuickStep laminaat en parket

Om nog even verder in te zoomen op QuickStep laminaat en parket: er zijn meerdere redenen waarom dit laminaat en parket zo enorm populair is. Zo loopt QuickStep laminaat en QuickStep parket voorop als het gaat om innovatie en kwaliteit. Wist u bijvoorbeeld aan dat de vloeren van dit bijzondere merk zeer milieuvriendelijk zijn? Deze vloeren worden namelijk op een uiterst duurzame manier vervaardigd. Een ander voordeel van de QuickStep vloeren is dat ze erg gebruiksvriendelijk zijn. Deze vloeren waren namelijk de eerste op de markt met het simpele kliksysteem! Zo kunt u uw gewenste vloer eenvoudig zelf installeren. Wilt u uw nieuwe QuickStep laminaat of parket sowieso niet eigenhandig gaan leggen in Zaandam? Schakel dan onze legservice in.

Ontdek de voordelen van een parketvloer in Zaandam

Bezoek onze winkel als u interesse heeft in een parketvloer in Zaandam. Benieuwd wat wij in de aanbieding hebben aan parket? In onze outlet vindt u parket van Solidfloor, Calista en QuickStep parket. Kortom, een parketvloer kopen lukt bij ons voor elk interieur en voor elk budget. Wij helpen u graag met zoeken door al onze vloeren. Geef daarom uw favoriete kleur, stijl en decor aan ons door. U kunt uw gewenste parketvloer ook meteen door ons laten leggen. Bij ons kunt u dus niet alleen parket kopen, wij bieden ook een vakkundige legservice aan. Wanneer wij uw parketvloer komen leggen, laten we volledig afhangen van wanneer het u schikt. Onze legservice gaat bovendien gepaard met een tweejarige installatiegarantie!

Laat ons uw PVC vloer in Zaandam leggen

Een PVC vloer kopen staat garant voor een comfortabele woon- of werkomgeving. PVC is immers een soort kunststof, waardoor deze vloeren uitermate soepel zijn. Ondanks dit eenvoudige en goedkope materiaal, oogt een PVC vloer tegenwoordig exact als een echte stenen of houten vloer. Bovendien is een PVC vloer erg prettig te belopen, geluiddempend en onderhoudsarm. Wilt u uw woning of bedrijfspand in Zaandam voorzien van een PVC vloer? In onze winkel staan diverse aantrekkelijke PVC vloeren in de aanbieding. Het zal u verbazen hoe goedkoop een PVC vloer kopen eigenlijk is!

Bezoek onze winkel voor mooi tapijt

Tapijt geeft uw woning in Zaandam in één keer een mooie egale, strakke doch warme uitstraling. Het staat namelijk bekend als een sterke én zachte vloerbedekking. Weet u al wat voor een soort tapijt u wilt kopen in onze outlet? Wordt het een lussentapijt, een hoogpolig tapijt of een frisé tapijt? Bezoek onze winkel en vind het tapijt waar u naar op zoek bent. Voor elk interieur hebben wij een geschikt tapijt. Wenst u in Zaandam een luxe en royale sfeer? Of heeft u nu juist behoefte aan een hippe retro-look in uw inrichting? Met de kwalitatieve tapijten uit onze winkel is alles mogelijk!

Kiest u voor marmoleum (linoleum) of voor vinyl?

Onze specialisten moeten vaak uitleggen wat het verschil is tussen een marmoleum vloer en een vinyl vloer. Zij weten namelijk precies wat deze vloeren bijzonder maakt. Een marmoleum vloer is uiterst duurzaam. Dit soort vloeren wordt namelijk grotendeels gemaakt van lijnzaadolie. Dit bestanddeel van de marmoleum vloer is geheel zonder pesticiden, maar met vlasplanten vervaardigd. Wat een vinyl vloer kenmerkt, is dat deze zeer onderhoudsarm, veerkrachtig, prettig van temperatuur en zeer geluiddempend is. Een vinyl vloer kopen zorgt daardoor voor een uiterst stille woon- of werkomgeving. Weet u al wat het wordt? Een milieuvriendelijke marmoleum vloer of een geruisloze vinyl vloer?

Kom naar onze outlet om een vloer te kopen voor in Zaandam

Kom langs in onze winkel, als u voor uw pand in Zaandam vloeren wilt kopen. Heeft u vragen? Bel dan eerst naar 020-6156159. Houd er bovendien rekening mee, dat u onze professionals uw gewenste vloer vakkundig kunt laten leggen. Kortom, wij zijn uw allround partner als u in Zaandam op zoek bent naar QuickStep laminaat, QuickStep parket, een andere parketvloer, een PVC vloer, een vinyl vloer, een marmoleum vloer of tapijt!

Back To Top