skip to Main Content
  • Sinds 1978
  • Betaalbare prijzen
  • Gratis opmeten
  • Montage & legservice

duorolgordijnen

Zonwering

Bent u op zoek naar mooie en functionele zonwering in uw omgeving? Dan komt u naar Anders dan Anderen. Bij ons vindt u de meest uiteenlopende soorten zonwering die u maar kunt bedenken. Van jaloezieën tot lamellen en rolgordijnen. Wilt u het zonlicht in uw huis beter regelen met zonwering? Dan vindt u sowieso iets geschikts in het brede assortiment aan merken bij Anders dan Anderen. Wij hebben onder andere Luxaflex, Welhton en Fractions Unilux in huis. Zo hebben wij zonwering voor elk budget en in elke stijl. Zo kunt u met zonwering van Anders dan Anderen uw huis helemaal naar wens belichten. Kijk snel op onze website voor inspiratie of maak gerust een afspraak om eens in de winkel langs te komen.

Service aan huis

Voor goed en deskundig advies komt Anders dan Anderen graag bij u langs. Wel zo handig als u bijvoorbeeld graag voorbeelden in uw directe omgeving ziet, slecht ter been bent of gewoon een volle agenda hebt. Hierbij bieden wij altijd graag een gratis meting aan en plaatsen wij de zonwering uiteindelijk op een vakkundige manier. Goede service staat bij ons voorop.

lamellen

jaloezieen

Over Anders dan Anderen

Sinds 1978 biedt Anders Dan Anderen Woninginrichting een breed scala aan producten voor iedereen. Bij Anders Dan Anderen vindt u een uitgebreid assortiment, waaronder matrassen, laminaat, gordijnen, zonwering, bedden en tapijt. Bovendien bieden wij gratis opmeting en montage van zonwering. Dit alles tegen een betaalbare prijs. Heeft u vragen? Neem contact met ons op via WhatsApp, bel naar 020 6156159 of vul het onderstaande formulier in.

Neem snel contact op!

Klaar voor nieuwe zonwering in uw regio? Kom dan snel langs bij Anders dan Anderen. Maak snel een afspraak om eens langs te komen. Bereik ons telefonisch op 020 6156159. Of stuur ons een e-mail naar info@andersdananderen.com. U mag ons natuurlijk ook gewoon berichten via het contactformulier.

Contact formulier
    Back To Top